IK PRAAT JE EVEN BIJ.

Onderschat nooit de waarde van een kwalitatief goed netwerk. Dat doe ik niet in ieder geval. En dan bedoel ik geen kabeltjes, stekkertjes en draadloos internet, maar échte mensen. De laatste maanden ben ik druk aan het netwerken. Waar ik dat eerst zwaar ongemakkelijk vond, begin ik er nu echt lol in te krijgen.

Deze week heb ik weer een paar gesprekken gevoerd. Dit keer met de personeelsmanager van een internet- en communicatiebureau en een zeer succesvolle online business coach. Dat leverde weer waardevolle tip op, maar vooral leuke gesprekken met inspirerende personen. Het is zo leuk om te zien dat mensen met mij mee gaan denken en enthousiast worden van mijn plannen. Ik snap dat natuurlijk volkomen.

De volgende stap.

Waar ik me de komende tijd mee bezig ga houden:

  • Méér netwerkgesprekken met nog meer leuke mensen.
  • Uitzoeken hoe ik via een traject bij het UWV als ZZP’er kan starten.
  • Veel content schrijven voor mijn eigen website.

Op 1 juni eindigt mijn leven in loondienst en zal ik geld gaan verdienen met wat ik écht leuk vind om te doen. Maar voor het zover is, valt er nog genoeg te doen. Ik heb er zin in! Heb je nog tips, adviezen of vragen? Laat het me weten!